Flytte & Clean

Slet din konto

Du kan anmode om permanent sletning af din Flytte & Clean-konto og de personoplysninger, der er knyttet til kontoen.

Sådan gør du

Få en kopi af dine oplysninger

Er du logget ind, kan du hente dine kontooplysninger og bestillinger, som er knyttet til din konto. Har du booket som gæst, kan du kontakte os for indsigt i de oplysninger.

Log ind for at hente dine oplysninger automatisk.

Send en e-mail til ditransport78@gmail.com fra den e-mailadresse, som din konto er oprettet med, og skriv “Slet min konto” i emnefeltet.

Anmod om sletning

Når anmodningen er behandlet, slettes kontoen og de tilknyttede personoplysninger permanent. Oplysninger, som Flytte & Clean er juridisk forpligtet til at opbevare, kan blive opbevaret i den lovpligtige periode og slettes derefter.